top of page

ÎNSCRIERI

Dragi părinți și dragi copii, cursul Clubului Film-TV începe în fiecare an la sfârșitul lunii septembrie și se încheie în iunie a anului următor. Înscrierile se fac online, pe tot parcursul anului școlar, în limita locurilor disponibile. Este mai bine să vă înscrieți pentru luna septembrie pentru a începe de la început cu grupul și activitățile special concepute, încă de la început, pentru o anumită vârstă și nivel de pregătire. Înregistrarea se face pe baza formularului de înregistrare completat pe computer, într-un editor PDF (nu în browserul de internet, deoarece informația nu se salvează la descărcare). Formularele de înscriere  se trimit la adresa de email: [email protected].

Întâlnirile sunt de 1h 40m, o dată pe săptămână, și au loc după prânz, într-una dintre zilele lucrătoare, între orele 14:40-20:00. După completarea și trimiterea formularelor de înscriere  veți fi contactat pentru distribuirea în grup. Grupele sunt structurate pe ciclul de învățământ: grupe de ciclu primar, clasele II-IV, gimnaziu, V-VIII, liceu, IX-XII. De asemenea, în funcție de nivelul de pregătire: începători, avansați, performanță. Un exemplu de grup ar putea arăta: începători – gimnaziu sau performanță – liceu.

Înregistrarea se face anual. Dacă doriți să continuați activitatea cercului anul viitor, va trebui să completați un nou formular de înregistrare în luna septembrie a anului următor, un formular actualizat care  va fi disponibil aici. Copiii progresează în funcție de devotament și implicare, de la grupe de începători până la grupuri de performanță. Grupurile de performanță participă la festivaluri și competiții naționale și internaționale. Uneori copii din grupe avansate, în funcție de evoluția lor.

Ca activități suplimentare, Clubul Film-TV organizează vara tabere de film, la Băișoara și în alte locații, precum și excursii și ieșiri de weekend, deplasări la festivalurile de film. Locurile sunt în general limitate și sunt pe principiul primul venit, primul servit. Pentru a înțelege experiența și aventura Film-TV, vă rugăm să accesați conturile noastre de rețele sociale (Facebook, Instagram, Youtube, Google). Acestea sunt situate în partea dreaptă sus a site-ului. Pentru alte informații pe care nu le găsiți pe site sau dacă nu ați fost contactat după trimiterea formularului de înregistrare, vă rugăm să scrieți un mesaj pe aplicația WhatsApp la numărul: 0769379868 sau să sunați.

Înscrieri: Apply Now

FIȘIERE

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

ORAR

Download

Click pentru descărcare

Înscrieri: Files
bottom of page