ÎNSCRIERI

PROCEDURĂ

Stimați părinți și dragi copii, cursul Cercului de Film-TV începe în fiecare an la final de septembrie și se termină în luna iunie a anului următor. Înscrierile se fac online, pe tot parcursul anului școlar, în limita locurilor disponibile. Este preferabil să vă înscrieți în luna septembrie pentru a porni de la început cu grupa și activitățile proiectate special, încă de la început, pentru o anumită vârstă și nivel de pregătire. Înscrierea se realizează în baza fișei de înscriere completată pe calculator, într-un editor PDF (nu în browserul de internet, deoarece nu se salvează informațiile la descărcare). Fișele de înscriere se trimit pe adresa de email: alexandru.vlad@pccj.ro

Ședințele sunt de 1h 40m, o dată pe săptămână, și au loc după masa, în una din zilele lucrătoare, în intervalul 14:40-20:00. După completarea și trimiterea fișelor de înscriere veți fi contactați pentru repartiția pe grupe. Grupele sunt structurate în funcție de ciclul de învățământ: grupe de ciclu primar, clasele II-IV, gimnazial, V-VIII, liceal, IX-XII. De asemenea, în funcție de nivelul de pregătire: începători, avansați, performanță. Un exemplu de grupă ar pute să arate: începători-gimnaziu sau performanță-liceu.

Înscrierea se face anual. Dacă doriți să continuați activitatea cercului și în anul următor va trebui să completați o nouă fișă de înscriere în luna septembrie a anului următor, fișă actualizată care va fi disponibilă aici. Copiii avansează în funcție de devotamentul și implicarea lor, din grupele de începători, până la nivelul grupelor de performanță. Grupele de performanță participă la festivalurile și concursurile naționale și internaționale. Uneori și copii din grupele de avansați, în funcție de evoluția lor. Ca și activități extra, Cercul de Film-TV organizează tabere de film vara, la Băișoara, precum și excursii și ieșiri de weekend. Locurile în general sunt limitate și se ocupă pe principiul primul venit-primul servit.

Pentru a înțelege experiența și aventura Film-TV vă rugăm să accesați conturile noastre de social media (facebook, instagram, youtube, google). Acestea se găsesc în partea de sus-dreapta a website-ului.

Pentru alte informații pe care nu le găsiți pe website sau dacă nu ați fost contactat după ce ați trimis fișa de înscriere vă rugăm să scrieți un mesaj pe aplicația WhatsApp la numărul: 0769379868 sau să sunați. 

 

FIȘIERE

Click pentru descărcare

REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARĂ

PROCEDURI COVID 19 FILM-TV