top of page

10 lucruri pe care puțină lume le știe despre Kim Kardashian

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din lume, cunoscută pentru aparițiile sale în serialul "Keeping Up with the Kardashians" și pentru viața sa de lux. Cu toate acestea, există multe lucruri pe care mulți oameni nu le știu despre aceasta celebritate controversată. Iată zece curiozități interesante despre Kim Kardashian.


Kim Kardashian Image close up
Kim Kardashian image isolated on white

  1. Kim Kardashian s-a născut pe 21 octombrie 1980 în Beverly Hills, California. Ea este cea mai mare dintre cele patru surori Kardashian.

  2. Înainte de a deveni celebritate, Kim Kardashian a lucrat ca asistentă personală pentru artistul pop Paris Hilton.

  3. Kim Kardashian s-a făcut cunoscută în 2007, când un film în care apărea făcând dragoste cu partenerul ei de atunci, Ray J, a fost distribuit pe internet.

  4. În 2010, Kim Kardashian și surorile ei au lansat un serial de televiziune numit "Keeping Up with the Kardashians", care a devenit un hit în întreaga lume.

  5. În 2011, Kim Kardashian a fost numită de revista Forbes cea mai bine plătită vedetă de televiziune din lume, cu venituri estimate la 18 milioane de dolari.

  6. În 2012, Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, au apărut împreună pe coperta revistei Vogue, ceea ce a stârnit multe controverse.

  7. În 2014, Kim Kardashian a lansat o aplicație de jocuri și o linie de îmbrăcăminte, care au adus-o încă 45 de milioane de dolari.

  8. În 2015, Kim Kardashian a devenit mama pentru prima dată, când a născut o fetiță pe nume North. Ea mai are încă trei copii: Saint, Chicago și Psalm.

  9. Kim Kardashian a studiat științele politice și jurisprudența la Universitatea din Phoenix, dar nu a absolvit.

  10. În 2019, Kim Kardashian a anunțat că vrea să devină avocat și a început să studieze pentru examenul de admitere la barou.

Kim Kardashian a reușit să se mențină în lumina reflectoarelor de-a lungul anilor, devenind o prezență constantă în media. De la începuturile sale ca asistentă personală până la lansarea unui imperiu de afaceri, Kim Kardashian a dovedit că are multe talente și că este o femeie ambițioasă. Cu toate acestea, viața ei nu a fost lipsită de controverse și scandaluri, ceea ce a făcut-o ținta criticilor. Indiferent de ceea ce se spune despre ea, Kim Kardashian rămâne una dintre cele mai cunoscute și influente vedete din lume.

54 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page