top of page

Cum să filmezi noaptea cu telefonul în mod profesional

Filmarea nocturnă poate fi o provocare, dar cu un telefon modern și câteva trucuri, poți obține rezultate uimitoare.


Folosește modul de filmare nocturnă:

Majoritatea telefoanelor moderne au un mod de filmare nocturnă care poate fi activat în camera foto. Acest mod poate face față mai bine condițiilor de lumină scăzută și poate îmbunătăți calitatea imaginii.


Folosește un suport stabil:

O imagine tremurată nu este doar frustrantă pentru privitori, ci poate distrage atenția de la subiectul filmării. Asigură-te că ții telefonul stabil, folosind un trepied sau o husă cu suport pentru mână.


Ajustează setările:

Dacă folosești modul de filmare nocturnă, asigură-te că setările sunt ajustate corect. De exemplu, poți regla sensibilitatea ISO pentru a se potrivi cu nivelul de lumină. De asemenea, poți ajusta expunerea pentru a evita supraexpunerea sau subexpunerea imaginii.


Folosește lumini suplimentare:

Dacă situația o permite, poți folosi lumini suplimentare pentru a ilumina subiectul. De exemplu, poți folosi o lanternă sau o torță pentru a lumina un obiect îndepărtat sau poți folosi un bliț pentru a ilumina un subiect aflat mai aproape.


Filmează în mod manual:

Dacă ai un telefon care permite filmarea manuală, poți ajusta manual setările pentru a obține o imagine mai clară. De exemplu, poți regla valoarea diafragmei pentru a controla adâncimea de câmp și poți regla viteza de obturare pentru a controla expunerea.


În general, filmarea nocturnă este o provocare, dar dacă urmezi aceste sfaturi și exersezi, poți obține rezultate uimitoare cu telefonul tău.

25 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page